Auton avaimen teettäminen

uuden avaimen teettaminen2

Auton avaimen teettäminen Turku ja lähikunnat

Auton avaimen teettäminen käy helposti ja nopeasti, Lukkotavaratalon autolukkoseppällä. Jos auton avain on hävinnyt tai kulunut, uuden auton avaimen teettäminen onnistuu jopa odottaessa. Kuluneet auton avaimet  kuluttavat auton lukkojen haittalevyt nopeammin, kuin hyväkuntoiset avaimet. Kuluneet lukon osat eivät toimi enää normaalisti ja auton lukon toiminnassa alkaa näkyä muutoksia. Siitä syystä kuluneet auton avaimet kannattaa poistaa käytöstä kokonaan ja korvata uusilla avaimilla. Autolukkoseppä korjaa ja huoltaa myös kaikenlaisten autojen ja ajoneuvojen lukot. Korjattu lukko suojaa autoa ilkivallalta ja varkauksilta yhtä hyvin kuin uusi lukko. Auton lukon korjaus on myös edullisempaa kuin uuden lukon hankinta. Kaikenikäisten ajoneuvojen lukkoja voidaan korjata – museoautoista uusimpiin malleihin. Yleisimpiä syitä autolukkosepällä asiointiin ovat kadonnut auton avain tai rikkoutunut auton kaukosäädin. Suurin osa auton avaimista voidaan valmistaa meillä, monet jopa odottaessa. Autonlukkosepältä voi tilata myös esimerkiksi auton lukkoja, varaosia auton avaimiin tai auton avaimen kuoria, mikäli itsellä on korjaustaito hallussa. Osaamattomissa käsissä auton avaimen korjaustoimenpiteistä on kuitenkin monesti enemmän haittaa kuin hyötyä, silloin kannattaakin korjaus jättää ammattilaiselle. Autonlukkosepän erityisosaamista ovat erilaisten auton lukkojen ja avaustekniikoiden ohella kassakaappien lukot. Myös muiden kulkuneuvojen avainten valmistus ja lukkojen korjaukset onnistuvat. Vaikka toimipisteemme on Kaarinassa, autolukkoseppä palvelee asiakkaitaan ympäri Suomen, postin välityksellä.

Auton avain katkennut

Mikä neuvoksi, kun auton avain on katkennut lukkoon? Pätkän poisto lukosta on yleensä syytä jättää autolukkosepän huoleksi, jollei ole varma mitä tekee. Poistoyritykset voivat aiheuttaa lisävaurioita auton lukkoon ja lisätä näin korjauskustannuksia entisestään. Uuden auton avaimen teettäminen onnistuu auton avaimen koodin mukaan tai vara-avaimen mukaan. Jos katennut auton avain on viimeinen saatavilla oleva avain, kannattaa katkenneen avaimen palat säilyttää.

Auton avaimen korjaus Turku ja lähikunnat

Auton avain voidaan korjata, jos esim. avaimen kuori tai napit ovat rikkoutuneet. Auton avaimen kuoren vaihto ja nappien korjaus onnistuu helposti ja nopeasti autolukkosepän verstaalla. Kun auton kaukosäädin eli kaukolukitusavain lakkaa toimimasta, on ensimmäisenä syytä varmistaa pariston toimivuus. Jos auton kaukosäätimen kuori on rikki, meiltä löytyy uusi kuori moniin kaukolukitusavain malleihin. Pystymme myös korjaamaan kaukosäätimen rikki menneen painonapin. Autolukkoseppä voi vaihtaa kaukolukitusavaimen kytkimet uusiin, jolloin vanha kaukosäädin saadaan taas toimimaan. Jos kaukolukistusavainta ei voida korjata, meiltä saat myös kokonaan uuden kaukosäätimen autoosi. Uuden kaukosäätimen ohjelmointia varten auto täytyy tuoda autolukkosepän hallille.

Auton avaimen koodaus alken 100€ sis.alv 24%
Auton avaimen korjaus:
– Auton avaimen kuoren vaihto alkaen 25€ sis. alv 24%
– Auton avaimen nappien korjaus alkaen 25€ sis. alv 24%

Auton avain kadonnut

Jos kaikki auton avaimet ovat kadonneet, uusi avain voidaan teettää avaimen mekaanisen koodin mukaan tai lukkojen uusimisen yhteydessä. Autolukkoseppä voi tulla paikan päälle ohjelmoimaan uudet avaimet, jolloin autoa ei tarvitse hinata minnekkään.

Auton avaimen koodaaminen Turku ja lähikunnat

Auton avaimen koodaaminen tehdään joko autolukkosepän pajalla tai autossa sisällä. Auton avain voidaan koodata joko lukemalla vanhasta auton avaimesta koodi ja tekemällä sen perusteella autoon kopio vanhasta avaimesta tai koodaamalla autossa sisällä, autoon kokonaan uusi avain. Kokonaan uusi avain tehdään silloin, kun kaikki auton avaimet ovat hävinneet. Kun autoon tehdään kokonaan uusi avain, vanhalla avaimella ei saa enää autoa käynnistettyä.

Auton aukaisu Turku ja lähikunnat

Mitä tehdä, kun auton avaimet ovat sisällä autossa ja ovet lukossa? Kun auton ovet lukossa ja avaimet sisällä autossa, autolukkoseppä tarjoaa auton aukaisupalvelua Turussa ja lähiseudulla, niin nopeasti kuin mahdollista. Pahimmassa tapauksessa auto on vielä käynnissä ja lapset autossa sisällä. Auton vara-avain ei useinkaan ole sillä hetkellä saatavilla tai se on kadonnut. Nopein ja varmin tapa on soittaa autolukkoseppä avaamaan auton ovet. Auton aukaisuissa varmistetaan aina, että aukaisun tilaajalla on oikeus päästä kyseiseen ajoneuvoon.

Auton aukaisut alkaen 90€ sis. alv 24%

Autolukkosepän päivystysnumerosta puh. 050 384 1701 tavoitat autolukkosepän myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Auton ajonestoavaimet Turku ja lähikunnat

Autolukkosepältä löytyy myös ajonestoavaimien valmistamiseen tarvittava laitteisto. Saat autoosi uuden avaimen nopeasti ja helposti. Ajonestoavaimia on saatavana useisiin automerkkeihin, mutta varmista oman merkkisi saatavuus autolukkosepältä. Ajonestoavainten lisäksi autolukkoseppä valmistaa myös autojen ja työkoneiden mekaanisia avaimia.

Ajonestoavaimet alkaen 60€ sis.alv 24%

Kerromme mielellämme lisää auton avainten teettämisestä
Autolukkoseppä
Markus
p. 050 384 1701
markus@autonlukkoseppa.fi

Lukkotavaratalon Autolukkosepän tilat, Hallimestarinkatu 26, 20780 Kaarina Krossin alue
Autolukkoseppä palvelee ma-pe 8-16